Archief 2011

2011: Opbrengst 2e Groot Hoogeveens Dictee voor Toon Hermans Huis Drenthe

Ruud Slot neemt de cheque in ontvangst

Het Groot Hoogeveens Dictee dat in 2009 voor de tweede maal werd georganiseerd door Rotaryclub Hoogeveen-Middenveld heeft uiteindelijk 10.000 Euro opgeleverd. In de tuin van restaurant De Groene Lantaarn nam Ruud Slot namens het Toon Hermans Huis de cheque met het fantastische bedrag uit handen van de voorzitter Bert ter Stege in ontvangst. Voor Rotaryclub Hoogeveen-Middenveld betekent de overhandiging van de cheque de afronding van een geslaagd serviceproject en hiermee wederom gestalte heeft gegeven aan haar missie als serviceclub, betekenisvol te zijn voor naasten dichtbij en veraf.

Maandag 17 januari 2011: Rotary Hoogeveen Middenveld heeft tijdens het kookdiner project €6600,- opgehaald voor Orange Babies. Deze cheque werd maandag 17 januari overhandigd tijdens een diner in de Schildhoeve te Fluitenberg.

Maandag 12 december 2011 werd Gina Zoer geinstalleerd. Zij kreeg van voorzitter Josee Gehrke de Rotary uitgangspunten uitgelegd. “Serieuze kost!” We zijn blij met een vierde vrouw in onze club!