RYLA

ryla, rotary

6 oktober 2013: Floor Drissen winnares RYLA tro

RYLA 2017: 6/7/8 oktober.

RYLA is een zorgvuldig opgebouwde leiderschapstraining voor jonge en ambitieuze studenten op HBO/WO niveau en young professionals tussen de 20 en 26 jaar. Ontwikkeling van leiderschapskwaliteiten staat centraal.

Deze RYLA wordt gezamenlijk georganiseerd door Rotaryclub Hoogeveen-De Wolden en Rotaryclub Hoogeveen.

Historie RYLA

Rotaryclub Hoogeveen en Hoogeveen-De Wolden organiseerden gezamenlijk al twee keer een RYLA: in oktober 2013 en oktober 2015. Plaats van handeling was de Steenbergerhoeve in Zuidwolde.